De Muy
Uitzicht op Vlieland
Het Marsdiep
Vuurtorenstrand
Strand bij Paal 33
De strekdam
De sterrenhemel
Het fort bij Oudeschild
De molen 'Het Noorden'
Stacks Image 19942

Vakantiepark ‘De Krim’Onze bungalow ligt op vakantiepark ‘De Krim’ en uiteraard kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het park. Bij aankomst krijg je het welkomspakket inclusief zwembadkaarten.Stacks Image 25285

Het nieuwe zwembad is klaar!.Sinds juli 2017 is het nieuwe zwembad klaar! Het spectaculaire nieuwe zwembad heeft een binnen- en buitenbad met diverse attracties zoals waterglijbanen, een wildwaterbaanen een indoor spraypark. En uiteraard alles in 'Texel-stijl'.

Alvast een voorproefje? Hier vind je alle info.

Stacks Image 18581
Teso verzorgt de veerdiensten tussen Den Helder en Texel. Alle info over de veerdienst zoals wachttijden, dienstregeling en extra afvaarten is te vinden op de website van Teso

De normale TESO-dienstregeling is als volgt:
  • Vanaf Den Helder gaat de boot elk uur op het halve uur van 6.30 t/m 21.30 uur. 
  • Vanaf Texel vertrekt de boot op het hele uur van 6.00 t/m 21.00 uur.
Op drukke dagen wordt er een extra boot ingezet. Bekijk de pagina's over de dienstregelingen tussen Den Helder en Texel voor informatie over reguliere en extra afvaarten.

Teso houdt heel aardig bij via Twitter (@BootTexel) of er afwijkingen zijn op de dienstregeling.
En natuurlijk zijn er verschillende apps waar je je prima mee kunt redden op Texel. Deze maken de weg naar de Boot en je verblijf op Texel wat overzichtelijker.
Stacks Image 19948
Met deze App kun je via handige filters snel alle relevante informatie opvragen over het prachtige waddeneiland Texel. Het biedt informatie over de volgende categorie├źn: - Over Texel - Activiteiten - Agenda - Overnachten - Eten, Drinken en Uitgaan - Winkelen - Diensten - Hulpdiensten
Stacks Image 215
Download de gratis WadsApp Texel voor alle antwoorden op de vraag 'wat kan ik vandaag op Texel doen?'. Met dagelijkse tips voor excursies, evenementen, activiteiten en leuke adresjes. En Texelse cultuur: het Texelse dialect, Wist-je-datjes, cultuurgeschiedenis en sterke verhalen. De app geeft u ook fiets- en wandelroutes, fietsknooppunten, omschrijvingen en geluiden van vogels, filmpjes en een eigen Timeline, zodat u een mooi vakantieverslag krijgt.
Stacks Image 19945
De 'Bootje Texel' app geeft je inzicht in de levensvraag die je hebt als je naar Texel vertrekt: 'haal ik de boot nog?'.
Stacks Image 204
Via de gratis Texel-Plaza App wordt u op de hoogte gehouden van het eilandnieuws, de gemeentepolitiek, sport, cultuur en evenementen. Via 'Beleef Texel' is informatie over de dorpen en de daarin gevestigde bedrijven te raadplegen. Via 'Klik en win' maken gebruikers wekelijks kans op een diner voor twee. De 'Agenda' is een prima hulpmiddel om een dagje Texel van A tot Z te plannen. De App informeert u ook over het weer en getij.